Ponovo koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji

Nakon velikog interesovanja za ciklus koncerata za bebe, Beogradska filharmonija nastavlja sa najslađim nastupima i u novoj sezoni, a prva druženja sa mališanima zakazana su za 25, 26. i 27. septembar od 11 i 12.30 časova, najavili su iz BF.

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.09.2019.

10:37

Ponovo koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji
Foto: Beogradska filharmonija

Orkestar je spremio nov repertoar za publiku od rođenja do dve godine, a podela besplatnih karata za prvi septembarski ciklus biće u sredu 18. septembra od 10 časova na blagajni BF.

Kao i do sada, koncerti su u sali Beogradske filharmonije, koja se pretvara u muzičku igraonicu prilagođenu bebama i njihovom uživanju u klasičnoj muzici.

U trajanju od 30 minuta, bebe će moći da slušaju i igraju se uz Šumanovo "Sanjarenje", Debisijevu "Mesečinu", Šubertovu "Serenadu", Sen-Sansovog "Labuda" i još mnogo slikovitih kompozicija.

Zbog ogromnog interesovanja, ali i zbog ograničenog broja posetilaca po koncertu, Filharmonija isti ciklus planira i u novembru, a zatim u aprilu i maju 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: