Drugog dana na Belgrade Music Week publiku očekuju nastupi najvećih domaćih i regionalnih zvezda

Prvi beogradski Music Week festival okupiće više od 15 najvećih zvezda pop, trep i narodne muzike, a večeras publiku očekuju fenomenalni nastupi.

Izvor: B92
Podeli
ilustracija/Foto: nd3000/depositphotos
ilustracija/Foto: nd3000/depositphotos

Večeras će publika moći da uživa u nastupima legende regiona grupe Hari Mata Hari, nakon koje nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa naših prostora, Nina Badrić. Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30h, nakon nje na binu stupa Aca Lukas, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić.

Foto: B92/Milica Krstić
Foto: B92/Milica Krstić

Prvi festivalski dan je počeo nastupom Saše Kovačevića koji je publiku zagrejao za nastupe najvećih zvezda iz regiona i najavio odličnu žurku na Ušću. Uz najbolje hitove pevača publika je pristizala u velikom broju, a očekivanja organizatora su bila da će dobra muzika okupiti više desetina hiljada ljudi. Nakon nastupa Saše Kovačevića, publiku je pozdravila Jelena Rozga. Veliki hitovi iz njene solističke karijere, ali i iz doba kada je bila član benda Magazin pevalo je sa njom na hiljade ljudi u publici. Šarmanta Jelena u svom bloku otpevala je "Minus i plus", "Razmažena" i mnoge druge hitove.

U više od sat vremena, srca mnogih zaljubljenih razgalio je Toni Cetinski. Uz pesmu "Krik" najavio je odličan provod, a onda su usledili hitovi "Umirem 100 puta dnevno", "Onaj ko te ljubi sretan je", ali i pesme Dina Dvornika i prelepa arija kojom se pevač iza ponoći pozdravio sa beogradskom publikom i prepustio binu Dragani Mirković. Nakon nastupa mnogima omiljene pevačice, koja je priredila neviđeni spektakl, nastupio je Dženan Lončarević. Sa njim je publika uživala do ranih jutarnjih časova.

Foto: B92/Milica Krstić
Foto: B92/Milica Krstić

Poslednji dan festivala rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20h, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah. Nakon nje očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa posle poznatih dama, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne mega zvezde Buba Corelli i Jala Brat. Za spektakularno zatvaranje Music Week-a zadužena je Maya Berović. Ulaz na festival je besplatan, a sve što je potrebno jeste da sa Google Play ili App Store-a skinete besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

strana 1 od 14 idi na stranu