Rok opera za kraj Bir festa, ništa od koncerta Džonija Mara

Muzički spektakl Rok opera, koji je bio planiran za otvaranje Bir festa, zbog vremenskih nepogoda biće izveden na zatvaranju festivala 19. avgusta, a najavljeni koncert Džonija Mara neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa, saopštili su organizatori festivala.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 14.08.2019.

12:25

Rok opera za kraj Bir festa, ništa od koncerta Džonija Mara
Foto: Promo

Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju na Bir festu ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Na kraju festivala 19. avgusta nastupiće i Marko Louis, Ice Nigrutin ft Timbe, Majke i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.
Foto: Promo
Zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za prvi beogradski koncert Džonija Mara tokom jeseni.

Prema najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i na festivalima Nedelja muzike (Music Week) i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru festivalske platforme Klaud (Cloud), navode organizatori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: