Van Gogh izazvao temperaturni šok na Exitu

Exit groznica koja je danima tresla publiku iz cele Evrope, pretvorila se u temperaturni šok, kada je treće večeri festivala na Glavnoj bini nastupio najveći rokenrol bend u Srbiji - Van Gogh. Na inače visokoj letnjoj temperaturi, intrigantna četvorka je publiku dovela do usijanja!

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.07.2019.

16:32

Van Gogh izazvao temperaturni šok na Exitu
Foto: Van Gogh Team

Uz po pravilu neobičan stajling koji su, ovoga puta krasile, šarene perike, Van Gogh je izveo pesme sa novog albuma More bez obala: Više te ne volim ko pre, Gotovo je sve, Možda baš sad, ali su posebnu dozu adrenalina publici dali stari hitovi Basna, Anđele moj brate, Ako stanemo gubimo sve, Kolo, Puls, Skačem skači... uz koje je publika doživela pravi muzički trans.

Frontmen Zvonimir Đukić Đule je u svom dobro poznatom ekscentričnom maniru izveo neobični performans polivanja vodom, koji je temperaturu u publici doveo do pucanja "žive". U umetničkom zanosu nije izostavio interakciju sa publikom, koja je u večeri divlje energije pevala horski dobro poznate hotove kultnog benda.
Foto: Van Gogh Team
Van Gogh je i ovim pompeznim nastupom, na obostrano uživanje publike i članova benda, ostavio još jedan trajni zapis u istoriji najvećeg muzičkog festivala u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: