Ma kakva oluja! Whitesnake: "Hvala Beograde"

Iako je sinoćnji koncert legendarnog benda "Whitesnake" prekinut zbog jakog nevremena koje je pogodilo Beograd, muzičari nisu krili oduševljenje publikom i koncertom čiji je kraj obeležila jaka kiša.

Izvor: B92
Podeli

Bez obzira na to što je zbog kiše ranije završen nastup ovog benda na stadionu Tašmajdan, pevač grupe "Vajtsnejk" Dejvid Kaverdejl objavio je video-snimak na Tviteru u kojem se zahvalio beogradskoj publici i napisao da će ovaj nastup ostati nezaboravan.

Koncert je trajao nešto više od sat vremena, sve dok nije počeo jak pljusak i nevreme, koje je primoralo fanove da odu sa Tašmajdana.

Iako je koncert prekinut, atmosfera je bila fenomenalna. Publika je sve do samog kraja uživala u izvođenju najvećih hitova ove grupe.

"Vajtsnejk" je trenutno na aktuelnoj svetskoj "Flesh & Blood" turneji, na kojoj promovišu istoimeni novi album, a pre sinoćnjeg koncerta poslednji put su nastupali u Beogradu u novembru 2015. godine.

Inače, za ovaj koncert vladalo je veliko interesovanje kako u zemlji tako i u regionu, što dokazuju slike i snimci koje je pevač Vajtsnejka okačio na Tviteru.

Muzika

Thievery Corporation za B92: "Mi pokrećemo ljude!"

Vašingtonski di-džej duo Rob Garza i Erik Hilton punih 25 godina zajedno nastupaju kao Thievery Corporation. Širom sveta postali su prepoznatljivi po autorskom pristupu svojoj elektronskoj muzici, koja predstavlja jedinstvenu mešavinu ritmova Indije, Bliskog istoka, Kariba i juga američkog kontinenta sjedinjenih u jedinstveni lounge izraz.

Muzika utorak 25.06. 16:30 Komentara: 13
strana 1 od 16 idi na stranu