Ma kakva oluja! Whitesnake: "Hvala Beograde"

Iako je sinoćnji koncert legendarnog benda "Whitesnake" prekinut zbog jakog nevremena koje je pogodilo Beograd, muzičari nisu krili oduševljenje publikom i koncertom čiji je kraj obeležila jaka kiša.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 28.06.2019.

11:52

Default images

Bez obzira na to što je zbog kiše ranije završen nastup ovog benda na stadionu Tašmajdan, pevač grupe "Vajtsnejk" Dejvid Kaverdejl objavio je video-snimak na Tviteru u kojem se zahvalio beogradskoj publici i napisao da će ovaj nastup ostati nezaboravan. Koncert je trajao nešto više od sat vremena, sve dok nije počeo jak pljusak i nevreme, koje je primoralo fanove da odu sa Tašmajdana.

Iako je koncert prekinut, atmosfera je bila fenomenalna. Publika je sve do samog kraja uživala u izvođenju najvećih hitova ove grupe.

"Vajtsnejk" je trenutno na aktuelnoj svetskoj "Flesh & Blood" turneji, na kojoj promovišu istoimeni novi album, a pre sinoćnjeg koncerta poslednji put su nastupali u Beogradu u novembru 2015. godine.

Inače, za ovaj koncert vladalo je veliko interesovanje kako u zemlji tako i u regionu, što dokazuju slike i snimci koje je pevač Vajtsnejka okačio na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: