Sve je spremno za "Diznijevu fantaziju" - uživo

Besplatan koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, pod dirigentskom palicom Gabrijela Felca, biće održan u nedelju, 23. juna, u blizini beogradskog Ušća, najavili su organizatori.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 19.06.2019.

14:18

Sve je spremno za
Foto: depositphotos/Murdocksimages

Na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Koncert počinje tačno u 20.30, a kapije za piknik će biti otvorene tri sata ranije.

Kao i do sada, muzički piknik se održava u novobeogradskom bloku 13, a ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj.

Pored centralnog, ogromnog ekrana, biće obezbeđena još dva bočna kako bi veliki broj posetilaca koji se očekuju mogli da uživaju u Diznijevom animiranom remek delu, dok filharmoničari sviraju najlepše numere klasične muzike.

Filharmonija poziva publiku svih generacija, ne samo iz Srbije već iz regiona, da dođe da uživa na besplatnom koncertu na otvorenom jer se "Dizni fantazija" uživo izvodi prvi put na domaćim prostorima, i to na mestu gde će se graditi nova zgrada Beogradske filharmonije.

Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo, a sve korisne informacije mogu se pronaći na sajtu Beogradske filharmonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: