Nova sezona Koncerata na zidiću od 21. juna

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih programa svih generacija, a u novoj, sedmoj sezoni, počevši od 21. juna - Svetskog dana muzike, nastaviće da otkrivaju nove bendove i predstavljaju stare znance sa muzičke scene.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 14.06.2019.

10:20

Nova sezona Koncerata na zidiću od 21. juna
Ilustracija / Foto: Depositphotos/dimaberkut

Na Svetski dan muzike na Platou Milana Mladenovića od 20 časova publiku očekuje Inspektor, član proslavljenog beogradskog hip hop kolektiva "Vatra", a dan kasnije, 22. juna, iz Austrije stiže Peter Zirbs, jedan je od ključnih autora na tamošnjoj elektro sceni, koji će predstaviti svoj solo album "What if we don''t exist?".

Zidić ispred DOB-a subotom od 20 sati i ovog leta biće malo umetničko žarište na otvorenom, mesto susreta, druženja i uživanja, scena za muzičare svih žanrova, koji će moći da pokažu šta sve umeju pred slučajnom i namernom publikom, Beograđanima i gostima glavnog grada.

Biće to, kako ističu organizatori, jedinstveno putovanje kroz pank, metal, džez, elektroniku, hip-hop, bluz, rok, alternativu.

Do sada se na Zidiću predstavilo preko 150 muzičkih sastava, uglavnom neafirmisani i novi talenti, ali i neke poznate grupe, kao i gosti iz bližeg i daljeg inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: