Besplatni prateći program na Arsenal festu

Arsenal Fest 09 biće održan od 19. do 22. juna godine u Kragujevcu, u srcu Šumadije, nekadašnjoj prestonici Srbije.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

14:30

Besplatni prateći program na Arsenal festu
Foto: TarasMalyarevich/depositphotos.com

Za samo nekoliko godina postojanja Arsenal se nametnuo kao jedan od najzanimljivijih, najrelevantnijih i najperspektivnijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji, bivšoj Jugoslaviji i ovom delu Evrope uopšte.

Tokom četiri dana festivala, na tri stejdža smenjivaće se čak 44 izvođača.

U okviru festivala nastupiće Hladno pivo, Vojko V, Atomsko sklonipšte, Andreja, Rundek i Ekipa "Ftičeki", Mile Kekin, Parampaščad i Kragujevački akademski orkestar "Akordeonista". Posetiocima će moći da prisustvuju mnogim besplatnim pratećim programima.

Biće organizovana razna predavanja ali i izložbe Petra Pece Popovića, Dejana Cukića, Branka Golubovića Goluba, Nenada Marjanovića Frica i Nemanje Đorđevića.

vetski dan muzike na Main Stage-u Arsenala 21. juna od 21:00 obeležiće i nastup Kragujevačkog akademskog orkestra Akordeonista.

Ispred Prve kragujevačke gimnazije, povodom svetskog dana muzike 21. juna, biće organizovan besplatni koncert na kome će nastupiti bend Parampačad, Mile Kekin i pevačica Andreja Kurelec-Košavić uz Darka Rundeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: