Poznati meksički umetnik stvara apsolutnu iluziju na koncertu KKN

Sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u okviru Light Based Lifeforms festivala, okupiti Beograđane 31.maja u novom klupskom prostoru pod nazivom Neverland. Ovaj koncert biće propraćen dinamičinim projekcijama meksičkog digitalnog umetnika Rodriga Cazaresa koji će mapiranjem bine postići apsolutnu iluziju.

Podeli
Foto: Aleksandar Zec
Foto: Aleksandar Zec

Rodrigo Guzman Cazares je digitalni i vizuelni umetnik, rođen u jednom od najvećih gradova na svetu, Meksiko sitiju, usred gužve i saobraćajnog haosa, nadahnuće za svoj rad pronalazi u stilu života ljudi u megapolisu. Inspirisan arhitekturom, uličnom umetnošću i digitalnom estetikom, on je fokusiran na reviziju modernog života i percepcije. Bavi se kreiranjem interaktivnih instalacije koje uključuju audio, video, pokret i druge elemente.

Sastav KKN je odlučio da beogradsku koncertnu promociju održi u novom klupskom prostoru Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, a nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49.

Povodom predstojećeg koncerta gitarista benda Nenad Pejović je izjavio: “Mislim da će se više dobrih stvari poklopiti u petak na koncertnom predstavljanju ploče Uskoro - o zvuku će brinuti ko-konspirator u stvaranju albuma Vlada Burić, u planu su svetlosne projekcije, a sa nama su i Vrooom, sa kojima smo često delili binu godinama unazad.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dobra okolnost je i to što se u petak otvara novi koncertni prostor u Beogradu, letnja bašta Neverlanda. Čini mi se i da mogu u ime benda da izrazim prilično sviračko raspoloženje, posebno u pogledu svih 9 pesama sa Uskoro koje ćemo izvesti. Naravno, gledaćemo u nebo, ali imamo rešenje i za eventualnu kišu, tako da, iako koncerti u Beogradu umeju da pobude anksioznost, sa nestrpljenjem čekam petak. “

Specijalan gost na koncertu je sastav Vrooom.

Ulaznica za beogradsku koncertnu promociju može se naći po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a (bivšeg Eventima), u Felix shopu u Sremskoj ulici i Garaži u Bul.Vojvode Mišića 49.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu