Pratite nastupe Nine Kraviz, IAMDDB i drugih zvezda UŽIVO sa Sea Star festivala u Umagu samo na B92!

Festivalska sezona biće lansirana ovog vikenda uz nezaboravni provod u Umagu na trećem po redu i najmoćnijem do sada Exitovom Sea Star festivalu koji će biti održan 24. i 25. maja.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.05.2019.

16:30

Pratite nastupe Nine Kraviz, IAMDDB i drugih zvezda UŽIVO sa Sea Star festivala u Umagu samo na B92!
Foto: Promo

U kristalno čistu lagunu Stella Maris stiže vrhunska muzička postava koju predvode najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, vodeće techno zvezde današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, svetski hitmejker Mahmut Orhan, vodeći regionalni izvođači Bajaga & Instruktori, Hladno pivo, Vojko V i brojni drugi!

Sea Star festival prenosiće uživo vodeći mediji u regionu, a u Srbiji prenos možete pratiti samo na sajtu B92! Večeras sve posetioce Sea Star festivala, ali i sve vas koji nas pratite očekuju nastupi vrhunskih tehno izvođača koji će učiniti da umaška laguna proključa! Pratite danas:
  • 20:30 High5
  • 21:30 Fox
  • 22:20 Vojko V
  • 23:30 IAMDDB
  • 4:00 Nina Kraviz
Na deset festivalskih bina i zona Sea Stara zabavljaće se ekipa sa svih kontinenata, a najbolja svetska i regionalna muzička imena koja predvode moćni Wu-Tang Clan, Mahmut Orhan, Bajaga i Instruktori i Hladno pivo moći ćete da gledate uživo sutra putem prenosa na našem sajtu!

Za sve posetioce Sea Star festivala u Umagu ulaznice su dostupne na kapijama i to po ceni od 350 kn za komplete, odnosno 199 kn za jednodnevne ulaznice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: