Legendarni italijanski pevač pred beogradski koncert predstavio novi singl

Najveća italijanska pop zvezda Eros Ramacoti, čiji je beogradski koncert zakazan za 24. septembar u Štark areni, predstavio je numeru "Siamo" (Mi smo), četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e".

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.05.2019.

13:43

Legendarni italijanski pevač pred beogradski koncert predstavio novi singl
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff

Večiti romantik posvetio je ovu pesmu svojoj životnoj ljubavi, supruzi Mariki Pelegrineli. Posle uspeha naslovne numere "Vita ce n'e", koju je napisao još jedan italijanski velikan Jovanoti, zatim i svetskog hita sa Luisom Fonsijem "Per le strade una canzone" i prelepe balade "In Primo Piano", Eros je sad izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan.

Sa Marikom je počeo da se zabavlja 2009, a tajno su se venčali pet godina kasnije. Kruna njihove ljubavi su dvoje dece.
Foto: Getty/Sebastian Willnow / Stringer
Novi, četrnaesti studijski album Ramacotija, objavljen u novembru 2018, već je dostigao platinasti tiraž. Promoviše ga na turneji gde će obići više od 30 zemalja na pet kontinenata i održati preko 90 koncerata. Impozantnih 550.000 ulaznica za ove nastupe je već prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je već održao nekoliko spektakularnih koncerata koji su bili rasprodati.

Na veliko zadovoljstvo publike u Srbiji, treći deo turneje, kako je Eros zahtevao, počeće u Beogradu, na istom mestuna kome je napravio spektakl za pamćenje pre 10 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: