Najtraženiji DJ na Sea Dance festivalu

Jedan od najtraženijih didžejeva na svetu Dejvid Geta predvodiće program ovogodišnjeg Sea Dance festivala u Crnoj Gori, za koji organizatori tvrde da će biti do sada najjače izdanje.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2019.

15:50

Najtraženiji DJ na Sea Dance festivalu
Foto:gettyimages

Geta važi za najuspešnijeg muzičkog producenta 21. veka i jednog od najtraženijih izvođača na svetu.

Publika će od 30. avgusta do 1. septembra u Buljaricama imati jedinstvenu priliku da vidi francuskog superstara koji je najzaslužniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi najveće svetske zvezde.

O njegovoj popularnosti govori podatak da ima 11 milijardi Youtube pregleda i više od 100 miliona fanova na društvenim mrežama.

Sarađivao je sa Dejvidom Bouvijem, Rijanom, Snup Dogom, Niki Minaž i mnogim drugim. Dobitnik je brojnih nagrada među kojima su i dva Gremija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: