Holivudska zvezda napravila spektakl u Londonu

Holivudski glumac Hju Džekmen oduševio je sve prisutne u O2 areni, u Londonu kada je na ceremoniji dodele BRIT nagrada izveo spektakularan performans.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2019.

11:28

Holivudska zvezda napravila spektakl u Londonu
Foto:gettyimages

Džekmen je otvorio ceremoniju tako što je na binu izašao u srebrnom sakou i izveo pesmu iz filma “Najveći šoumen” (Greatest Showman) iz 2018. godine, u kom glumi.

Društvo su mu na bini pravili cirkuski igrači, gutači vatre i plesači.
Džekmen važi za internacionalnu filmsku zvezdu, a mnogi smatraju da je nakon ovakvog nastupa spreman da osvoji svet i kao pevač, piše "San" (The Sun).
View this post on Instagram

@brits

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hju Džekmen je rođen 12. oktobra 1968. godine u Sidneju u Australiji.

Među njegovim najpoznatijim filmovima su: "Logan", "X-Men", "Les Miserables", "Zatvorenici, Prestiž", "Van Helsing", "Kejt i Leopold", "Najveći šoumen".

Poznati glumac se godinama bori sa karcinomom kože, što nikada nije krio od javnosti i svojih fanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: