Eros Ramacoti konačno u Beogradu

Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti nastupiće u beogradskoj Štark Areni 24. septembra u okviru svetske turneje koja počinje 17. februara, najavila je danas Sara Đigante u ime "Charm Music Serbia", koja organizuje koncert.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2019.

16:02

Eros Ramacoti konačno u Beogradu
Foto:gettyimages

Ramacoti je objavio album "Vita Ce N'e" u novembru prošle godine na italijanskom i španskom jeziku i bio je dostupan fanovima u 100 zemalja. Album čini 15 pesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesija Kara.

"Eros Ramacoti će u okviru svoje svetske turneje održati 95 koncerata u 30 zemalja na pet kontinenata. Turneju počinje u Minhenu 17. februara. U Beograd dolazi na početku trećeg dela turneje. Ramacoti je insistirao da taj deo svetske turneje započne baš u Beogradu", kazala je Sara Đigante.

Ona nije mogla da kaže ko će biti njegov gost na koncertu u Beogradu, ali je otkrila da je reč o “velikoj pop zvezdi u Srbiji”.

Davide Skalmani, direktor Italijanskog instituta u Beogradu, rekao je da je Eros Ramacoti jedan od italijanskih umetnika koji je u pop muzici priznat u celom svetu.

“Radosni smo što će se njegov spektakularni koncert održati u Beogradu. Eros Ramacoti je ponos naše muzičke scene i njegov nastup u Beogradu je perfektan način da se proslavi 140 godina diplomatskih odnosa između Srbije i Italije", kazao je Skalmani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: