Eros Ramacoti kreće na svetsku turneju, a pre toga predstavio novi singl

Singl "Per Le Strade Una Canzone", na kome su zajedno radili Eros Ramacoti i Luis Fonsi našao se na petnaestom studijskom albumu italijanskog pevača "Vita Ce N'è, koji je predstavljen u novembru prošle godine.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

13:40

Eros Ramacoti kreće na svetsku turneju, a pre toga predstavio novi singl
Foto: Gettyimages

Ovim albumom najavljena je i svetska turneja koja će početi 17. februara, a koncert pred beogradskom publikom biće održan 24. septembra.

U skladu sa dobrim vibracijama i latino zvukom, spot za "Per Le Strade Una Canzone" sniman je u Majamiju, a sama numera odaje počast zajedničkom uživanju u muzici i ritmu.

"Luis je neverovatno talentovan izvođač i sjajan prijatelj. Toliko smo se zabavljali snimajući ovaj spot u Majamiju. Želeli smo da
predstavimo muziku kao čovekovog pravog prijatelja", istakao je Eros Ramacoti.

"Radili smo na pesmi koja popravlja raspoloženje i to je upravo ono što smo hteli da postignemo. Izuzetna je čast raditi sa pevačem kakav
je Eros", dodao je Luis Fonsi.

Poznati italijanski muzičar i miljenik svetske publike predstavio je album “Vita Ce N’è” u standarnom i deluxe CD izdanju, dvostruki LP i, naravno, u digitalnom obliku.

Album čini 15 pesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesia Kara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: