Gala koncert Zorana Todorovića i prijatelja pomeren za 8. februar

Koncert Zorana Todorovića i prijatelja, koji je bio zakazan za večeras u Madlenijanumu, otkazan je i odložen za 8. februar.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

15:15

Gala koncert Zorana Todorovića i prijatelja pomeren za 8. februar
Foto: Printscreen TV Prva

"Zoran je ovih dana bio bolestan, ali je verovao u ozdravljenje da bi mogao da održi koncert kojim obeležava 25 godina umetničkog rada. Nažalost, posle današnjeg pregleda kod otorinolaringologa dobio je preporuku da ne peva, jer neće moći da peva punim glasom. Želeći da se publici u Beogradu predstavi u najboljem svetlu i u punom rasponu svog glasa Zoran Todorović se sa upravom Madlenijanuma, kao i sa ostalim učesnicima koncerta, dogovorio da se večerašnji koncert pomeri", navodi se u saopštenju.

Novi koncert biće održan za tri nedelje, u petak 8. februara 2019. godine.

Karte kupljene za koncert možete zameniti za novi datum ili vratiti na blagajnama Opere i teatra Madlenijanum.

Blagajna u Zemunu radi od 12 do 20 časova danas i sutra, i radnim danima od 9 do 16 kada nema predstave i od 12 do 20 kada je predstava.

Blagajna u Muzeju radi od 10 do 20 utorkom, sredom, petkom i nedeljom, i od 12 do 22 četvrtkom i subotom. Karte možete zameniti ili vratiti do 25. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: