U petak se zatvara bašta KST

Klub studenata tehnike obeležava kraj letnje sezone tradicionalnim koncertom zatvaranja bašte u petak 12. oktobra, a ove godine sastavili su veoma zanimljiv program.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2018.

14:47

U petak se zatvara bašta KST

Na zatvaranju nastupaju dobro poznati Bjesovi, koji su več dugi niz godina jedna od naših najuticajnijih rokenrol grupa.

Uz njih tu je i Repetitor, beogradski bend koji se ističe po svojim fantastičnim nastupima i koji je nastupao na mnogim svetski poznatim festivalima, kao i Đorđe Miljenović, poznat i kao Skaj Vikler, koji će nastupiti sa svojim sjajnim bendom.

Koncert će početi u 23h, a karte se mogu kupiti u prostorijama KST-a od 9-17h radnim danom, kao i od srede do subote od 23-02, na ulazu u klub, a dostupne su i u Felix šopu u TC Sremska.

Cena za najbrže je 700 dinara, dok je regularna 800.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: