Pevačica grupe Teksas: Supruga Tijerija Anrija je Srpkinja FOTO

Svetski poznat bend "Teksas" održaće 29. septembra koncert u Beogradu, a pevačica Šarlin Spiteri u intervjuu Nedeljniku otkriva šta zna o Srbiji, za koji klub navija, ali i mnogo toga još...

Kultura

Izvor: Branko Rosiæ

Petak, 28.09.2018.

11:03

Pevačica grupe Teksas: Supruga Tijerija Anrija je Srpkinja FOTO
Foto Getty

Šarlin je na pitanje da li je bilo teško da posle prvog velikog hita "I Don't Wanna Lover" nastavi karijeru jer su se očekivali hitovi, odgovara da "katalog hitova grupe Teksas posle 'Ljubavnika' sve govori".

Njena ćerka ime je dobila po filmu, baš kao i sam bend, a i njen solo album ima u imenu "movie", pa na pitanje da li je dobila ponudu da se pojavi u nekom filmu, pevačica je rekla da je ponuda bilo, ali da na kraju nije snimila film, rekla je ona u intervjuu Nedeljniku.

Najveću popularnost doživela je u devedesetim godinama, a na pitanje da li je to poslednja zanimljiva decenija u istoriji rokenrola, ona kaže:

"To je pomalo pesimistično. Zato, rekla bih - ne".

Pevačica nije želela da otkrije šta je pričala sa Polom Makartnijem na njihovom zajedničkom koncertu u Glazgovu, te poručila da se razgovora seća, i da ne može da otkrije detalje.
Foto: Getty
"To što smo pričali je između Pola i mene, ali da, sećam se", rekla je ona.

Kada se rodila njena ćerka, slavni fudbaler Tijeri Anri je podigao dres u tu čast. Na pitanje da li je još u kontaktu s njim i da li je zbog toga navijač Arsenala, i pošto je rođena u Glazgovu koji je njen izbor Glazgov Rendžers ili Seltik, pevačica odgovara:

Ne, bila sam Arsenalov navijač i ranije. Anri je kum mojoj ćerki. A između dva kluba mog grada odgovor je - Seltik.

Na pitanje šta zna o Srbiji, u koju prvi put dolazi, ona je rekla da zna da je supruga Tijerija Anrija - Srpkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: