Vratio se muzici: Poznati glumac snima rep album

Britanski glumac Tom Hardi bi uskoro mogao da osvoji i muzičku industriju.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Zvezda filma "Pobesneli Maks", 40-godišnji Tom Hardi, snima hip-hop album zajedno sa muzičkim producentom Semom Vilijamsom, saznaje britanski "San".

Ova vest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je malo poznato da se glumačka zvezda u tinejdžerskim danima bavio repovanjem, što je potvrdio i izvor blizak magazinu:

"Tom je još od dečačkih dana osećao veliku strast prema rep muzici. Iako je zanemario pisanje pesama, nedavno je odlučio da se ponovo pokrene, a sve zahvaljujući bliskom prijateljstvu sa muzičkim producentom Semom."

Kako je poznato, Tom i Sem ovih dana vredno rade na izboru pesama za album. Iako je glumac još nesiguran oko objavljivanja i predstavljanju svoje muzike, velika imena poput produkcijske kuće Vorner bros su zainteresovani za njegov rad.

"Postoji velika mogućnost da ove pesme dostignu vrh muzičkih lista", dodao je izvor.

Foto: Getty
Foto: Getty

Inače, Tom Hardi je u intervju za "Bi-Bi-Si" 2011. godine govorio o svojim prvim koracima u muzici. Kako je istakao tada, on je u 14. godini počeo da se bavi ovim muzičkim pravcem, a imao je čak potpisan ugovor za ploču

“Nekada sam bio sa tipom koji je bio menadžer Lile Džejms, kao i Lorin Hil, Prasu, The Fugees i tako dalje. Radio sam sa producentima koji su dobili Gremi, kao što su Voren Rajker i Gordon Vilijams. Snimio sam tonu stvari, ali nikada ništa nije objavljeno”, kazao je Hardi svojevremeno.

Iako su mnogi obožavatelji Hardija mislili da je njegova muzika izgubljena, Tomijev misktepj, snimljen pod pseudonimom Tommy No. 1, pojavio se na servisu Bendkemp (BandCamp) sa linkom na Saund klaudu (SoundCloud).

Muzika

strana 1 od 24 idi na stranu