Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača na palićkom Summer3p-u

Na 16. "Summer3p" festival, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, nastupiće 17 izvođača, između ostalih tehno zvezda iz Italije Uto Karem, legendarni škotski duo "Silicone Soul", mađarski dvojac "Secret Factory", a prvi put će biti zastupljen hip-hop i trap ritam.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

12:12

Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača na palićkom Summer3p-u

Festival otvaraju pioniri regionalne hip-hop scene Ajs Nigrutin i Timbe, članovi ultimativnog sastava "Bad Copy". Nakon njih nastupiće osnivači trap pravca u Srbiji, domaći izvođači Drippy Yunsuke i Deki, kao i Lafly iz Rusije.

Veče će zatvoriti Nemanja Stojanović aka Neomodern, član subotičkog minimal sint dua "YusYus" sa kojim je nastupao kako u Srbiji i regionu, tako i širom Evrope.

Najveća zvezda ovogodišnjeg festivala, renomirani italijanski DJ Uto Karem, nastupiće 20. jula. Smatra se jednim od najvažnijih ljudi iz branše s obzirom na veoma ozbiljan rad u produkciji muzike, menadžmentu vlastite etikete "Agile Recordings" i dobroj reputaciji koja ga prati.

Tokom protekle decenije neprestano je radio širom Europe, Amerike i Azije, a njegov zaštitni znak je uticaj gruva i izuzetno energične pesme koje su postale nezaobilazan deo setova najvećih svetskih DJ-eva.

Iste večeri nastupiće popularni slovački DJ Denes Toth, a domaću podršku pružiće Ascaloon, osnivač organizacije "Progressive Passion" koja već godinama priređuje kvalitetne žurke u Subotici, kao i DJ Kohajda.

Dan kasnije, 21. jula, publiku očekuje dvojac "Silicone Soul", koji je za dve decenije objavio pet albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću "Darkroom Dubs", osvojili prvo mesto britanske top liste sa singlom "Right On".

Muzičku podršku pružiće im mladi mađarski virtuozni DJ dvojac, Secret Factory, subotički DJ i producent novije generacije Chrono, kao i iskusni Igor Andrejić aka Peepoli.

Kao i svake godine, nedelju će obeležiti celodnevni program Porodični dan, uz brojne radionice, izložbe i sportske aktivnosti.

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu u festivalski prostor odnosno Termalni bazen po ceni od 399 dinara, osim za četvrtak kada će cena iznositi 199 dinara.

Poslednjeg dana, u nedelju od 15 do 22h, ulaz će biti besplatan za sve koji donesu po tri prazne limenke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: