Dubioza kolektiv sutra na Tašmajdanu

Bosanskohercegovački bend "Dubioza kolektiv" održaće sutra koncert na stadionu "Tašmajdan", a pre njih sviraće grupa "Ljubičice" koja će izaći pred publiku u 20.30 sati.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

16:28

Dubioza kolektiv sutra na Tašmajdanu
Foto Goran Lizdek

Vrata SRC Tašmajdan se otvaraju u 19.30 sati, a "Dubioza kolektiv" popeće se na binu tačno u 21.30 sati, najavio je organizator. Kao specijalni gosti nastupiće i beogradski mališani okupljeni u prvi plesni hor na ovim prostorima - DFhor.

Koncert na otvorenom će se održati bez obzira na vremenske prilike. Nastup na Tašmajdanu je jedini potvrđeni nastup "Dubioze kolektiv" u Srbiji od objavljivanja poslednjeg albuma "Pjesmice za djecu i odrasle".

Angažovanim tekstovima spakovanim u muzički miks hip hopa, regea, daba i rok zvuka, "Dubioza kolektiv" privukla je veliki broj fanova.

Ulaznice koštaju 1.400 dinara za parter i 1.600 dinara za tribine, a na dan koncerta blagajna na stadiona Tašmajdan biće otvorena do 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: