Zbog zdravlja pevačice bend Teksas odustao od Arsenala

Škotski bend Teksas saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri ipak neće nastupiti 22. juna na Arsenal festu 08 u Kragujevcu. Umesto njih na glavnoj sceni Arsenala u predviđenom terminu od 23:15 nastupiće retro-pop bend Džinks.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

11:33

Zbog zdravlja pevačice bend Teksas odustao od Arsenala
Foto: Promo

U jutros objavljenom saopštenju na svojoj strani na Fejsbuku, Teksas navodi:

"Nažalost, zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora odmarati deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao biti pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu."

Bend je na svom profilu na Fejsbuku najavio da će 29. septembra održati koncert u Hali sportova u Beogradu. Šarlin Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog zdravstvenih problem, pa je tada Texas otkazao predviđene nastupe u Norveškoj i Švedskoj.

Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila, i bend je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Šarlin Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom.

Svi koji su kupili ulaznicu za Arsenal fest 08 samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili.

Pošto je u pitanju festivalska ulaznica, ona neće važiti za novi koncert grupe Teksas u Beogradu, koji neće biti u organizaciji Arsenal festa.

Na termin Džinksa u Arsenalovoj bašti 22. juna biće pomeren nastup benda Nipplepeople od 02:00, a potom od 03:15 nastupa Del Arno bend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: