Summer3p festival od 19. do 22. jula na Paliću

Šesnaesti "Summer3p" festival biće održan od 19. do 22. jula na termalnim bazenima kraj Palićkog jezera, a kao najveća zvezda najavljen je tehno DJ i producent Uto Karem, čiji je nastup zakazan za 20. jul.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 18.06.2018.

13:10

Summer3p festival od 19. do 22. jula na Paliću
Thinkstock/suprunvitaly

Već 20 godina priređuje rejv žurke na festivalima širom sveta, a producirao je veliki broj hitova koji su nezaobilazni deo setova najvećih svetskih DJ-eva.

Za miks pultom iste večeri naći će se i slovački tehno-haus DJ Denes Toth.

Dan kasnije 21. jula nastupiće škotski duo "Silicon Soul", a muzičku podršku pružiće im mladi mađarski virtuozni DJ dvojac "Secret Factory".

"Summer3p festival 16. put na Paliću ugostiće velike zvezde elektro scene, kao što su Uto Karem iz Italije i Silicon Soul iz Velike Britanije, čije hitove svako od nas poznaje a da možda nije ni svestan da su to oni. Zaista smo prezadovoljni što smo uspeli da dogovorimo njihove nastupe. Nije bilo jednostavno, ali, eto, uspeli smo. Pored njih, biće tu još i izvođači iz Slovačke, Mađarske i naravno neizostavna proverena domaća podrška", izjavio je Oliver Tomić, direktor komunikacija "Summer3p" festivala.

Organizatori su odlučili da prvi dan festivala posvete hip-hop zvuku, a na oduševljenje brojnih domaćih fanova nastupiće Ajs Nigrutin i Timbe, članovi ultimativnog hip-hop sastava "Bad Copy", prepoznatljivog po autentičnim, duhovitim i provokativnim rimama.

"Ove godine, jedno veče biće posvećeno nečemu sasvim novom. To je neka vrsta hip-hop, rep, trap muzike, koja u svetu trenutno ide uzlaznom putanjom. Bitno nam je da u ovom čudnom vremenu u kojem šund i kič uzimaju sve više maha među mladima, prikažemo šta je u stvari svetski trend u stilovima muzike i ostanemo dosledni nazivu našeg udruženja "AŠC" (Anti Šund Corporation - Education For The Nation)", dodao je Tomić.

Festival će i ove godine ponuditi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim radionicama za najmlađe i "Porodičnim danom" u nedelju koji će ponuditi zanimljive sadržaje za celu porodicu.

Tomić najavljuje desetak radionica, jedno umetničko iznenađenje, sportske programe, izložbe, prezentacije i promocije.

"Summer3p" festival održava se od 2003. godine na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: