Nova pesma Arctic Monkeysa prvi put izvedena uživo / VIDEO

Poznati engleski rok bend Arctic Monkeys prvi put je izveo svoju novu pesmu "Batphone", tokom koncerta u hali Zenit u Parizu, u utorak uveče.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

08:35

Nova pesma Arctic Monkeysa prvi put izvedena uživo / VIDEO
GettyImages

Pesma se nalazi na njihovom novom albumu "Tranquility Base Hotel & Casino", objavljenom 11. maja.

Bend se od 22. maja nalazi na evropskoj turneji, koja je počela koncertom u Berlinu. To je bio prvi evropski koncert Arctic Monkeysa posle skoro četiri godine.

Poslušajte kako pesma "Batphone" zvuči: Turneju prati veliko nezadovoljstvo brojnih fanova u Velikoj Britaniji, koje je naljutila cena karata od 700 funti po kojoj se prodaju na sekunadrnim sajtovima za prodaju, piše NME.

Koncert zakazan za 7. jun u Rojal Albert Holu organizuje se kao dobrotvorna akcije za decu pogođenu ratom. Fanovi su bili pozvani da se prijave, da bi oni čije prijave budu prihvaćene dobili jednistveni kod koji im omogućuje kupovinu karte.

Mnogi su se kasnije žalili da mejlovi koje su dobili nisu sadržali kodove ili da glavni sajt za prodaju nije ni zahtevao unošenje koda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: