BTS prva korejska grupa na čelu Bilbordove top-liste

Svetski poznata korejska pop grupa BTS postala je prva grupa koja se našla na čelu Bilbordove top-liste sa svojim trećim albumom.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.05.2018.

13:06

BTS prva korejska grupa na čelu Bilbordove top-liste
Foto: Getty

Album "Voli sebe: Suza" nalazi se na prvom mestu Bilbordovih 200 albuma, prenelo je onlajn izdanje američkog magazina Bilbord u nedelju.

Bilbord 200 je jedna od dve glavne top-liste, pored Hot 100, preneo je Jonhap.

Reper Psaj bio je na listi Hot 100 singlova dve nedelje zaredom, ali nijedan Korejac nije bio na prvom mestu ni na jednoj od te dve top-liste.

"Gotovo da je nerealno da smo na prvom mestu Bilbord 200", izjavio je juče vođa grupe RM preko svoje menadžerske agenicje Big hit entertejment. Želim da izrazim veliku zahvalnost članovima armije širom sveta. Volim vas i postaćemo još bolji BTS", rekao je on misleći na njihove fanove koji sebe nazivaju armijom.

Južnokorejsko Ministarstvo spoljnih poslova čestitalo je BTS na uspehu postignutom na Bilbordovoj top-listi.

"Nova istorija korejskog popa. Čestitamo vam, BTS, jer ste postali prva korejska pop grupa koja je na čelu Bilbordove top-liste albuma", navelo je Ministarstvo na svom nalogu na Tviteru.

Veoma je neubičajeno da Ministarstvo spoljnih poslova postavi takvu vrstu čestitke, navela je korejska novinska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: