Maks Kavalera u novom spotu benda "Body Count" /VIDEO

Kultni hiphop metal bend "Body Count", pred koncert 18. juna u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda, objavio je novi spot za pesmu "All Love Is Lost", u kome se pojavljuje i frontmen "Soulfly"-a Maks Kavalera.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

12:03

Maks Kavalera u novom spotu benda
Foto: Youtube Screenshot/Century Media Records

Pesma "All Love Is Lost", čiji je Kavalera koautor, bavi se snažnim osećanjima koje neko ima kad njegovo poverenje izda voljena osoba, a frontmen "Body Count"-a Ajs Ti je za spot angažovao glumicu Keli Gidiš sa kojom glumi u krimi seriji "Law And Order: Special Victims Unit".

"Mislim da se svako može povezati sa tom pesmom. To je omiljena stvar sa albuma 'Bloodlust' na kanalu 'Liquid Metal' radija SiriusXM. Tako da smo za nju morali uraditi spot", objašnjava Ajs Ti.

"Body Count" dolazi 18. juna u Beograd sa albumom "Bloodlust" (2017) iza sebe, sa kog su se već istakli "No Lives Matter", "Black Hoodie" i "Ski Mask Way", a na njemu se nalazi i obrada klasika legendarnog "Slayer"-a "Raining In Blood".

Ulaznica za "Body Count" u Beogradu košta 2.000 dinara preko mreže Eventim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: