"Bilo je teško gledati nekog drugog da radi ono što radite već 40 god"

U Londonu je sinoć premijerno prikazan mjuzikl "Tina: The Tina Turner Musical“ o životu američke pop legende.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

21:25

Foto: epa/STEFFEN SCHMIDT

"Mnogo ljudi me pitalo zašto sam želela da napravim mjuzikl. Teško mi je bilo da na to odgovorim, jer nisam želela", rekla je Tarner.

"Pre svega, teško je gledati nekog drugog da radi ono što radite već 40 godina. Ja sam perfekcionista, pa gledam pomalo kritički“, rekla je Tina Tarner nakon mjuzikla koji je posmatrala iz publike.

"Ali kada sam videla da su to uradili tako dobro, osetila sam se ponosno“, dodala je ona.

Mjuzikl je protkan pričama o životu slavne pevačice, o njenom detinjstvu, braku, današnjem životu, ali i koncertu u Brazilu održanom 1988. godine koji je videlo 180.000 ljudi.

Nije izostavljen ni deo njenog života dok je bila u braku sa Ikom Tarnerom u kom je trpela nasilje.

"Izrabljivali su me do smrti, kažem vam“, našalila se pevačica koja je bila mentorka Adrijen Voren, mladoj Tini Tarner u mjuziklu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: