Rundek i Ekipa sutra počinju mini-turneju

Koncertom u "Čaurnici" u Kragujevcu, Darko Rundek i Ekipa sutra počinju prolećnu mini-turneju na kojoj će nastupiti i 20. aprila u SKC “Fabrici” u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.04.2018.

17:02

Rundek i Ekipa sutra počinju mini-turneju
Foto: Youtube Screenshot/Hrvatska radiotelevizija

"Sa završetka brdsko-planinskih priprema za mini-turneju pred nama", Rundek i Ekipa objavili su video-spot u kome raspravljaju o tome kako će izgledati spisak pesama, od kojih se pominju "Crni dusi", "Štrajk željezničara", "Ruke"...

Rundek i Ekipa dolaze pred publiku u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu sa nedavno objavljenim spotom za singl "Barbara" u kome su, kako ističu, uhvatili "dragocene trenutke zajedničkog muziciranja".

"Barbari" su prethodili "Tamni jorgovan" i "Crni dusi".

"Ekipu" čine mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić Duco, okupljeni za prošlogodišnju turneju "Apocalypso Now", kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma “Apocalypso”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: