Uspešan koncert Bajage I instruktora u Čikagu

Posle nastupa u Njujorku, popularni rok bend "Bajaga i inštruktori" nastavili su svoju mini-turneju po SAD i Kanadi koncertom u "Joe's Live" dvorani u Čikagu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Prinscreen YouTube/Srpska Televizija SAD - Serbian Television USA
Prinscreen YouTube/Srpska Televizija SAD - Serbian Television USA

Kako prenosi Srpska televizija iz Čikaga, publika je sa zadovoljstvom ispratila većinu hitova "Bajage i Instruktora" i mogla da čuje i jednu novu pesmu koja će se naći na novom albumu.

Bajaga je već najavio novi album "U sali lom" koji će se pojaviti uskoro i na kome su radili ove zime.

Nakon odlične atmosfere u Čikagu, sledi koncert beogradskog benda u Torontu, pa povratak u Srbiju i promocija novog albuma.

Kao i uvek, organizacija je bila na najvišem nivou, a organizatori "Pure Live Music" i Aci Marsenić već najavljuju nove koncerte raznih bendova tokom ovog i narednog meseca u Čikagu i drugim američkim i kanadskim gradovima.

Muzika

Ivo Pogorelić ponovo u Beogradu 7. novembra

Slavni pijanista Ivo Pogorelić, koji se posle skoro tri decenije prošle godine vratio na beogradsku scenu, ponovo će svirati u Kolarčevoj zadužbini 7. novembra, ovoga puta sa Filharmonijom nacija, kojom će dirigovati Justus Franc.

Muzika sreda 20.06. 16:36 Komentara: 0

Filharmoničari vas pozivaju na piknik #1

Uoči novog Muzičkog piknika pod zvezdama koji je zakazan za nedelju 24. jun, violistkinja Tamara Marinković Tomić se priseća kako je izgledao prvi koncert na otvorenom koji je Beogradska filharmonija prošle godine održala u novobeogradskom bloku 13 kod Ušća.

Muzika sreda 20.06. 14:00 Komentara: 2

Slavni šansonjer otkazao pet koncerata

Legenda francuske šansone Šarl Aznavur, koji je 22. maja napunio 94 godine a zbog nedavnog pada i preloma ramene kosti odložio nekoliko koncerata, sada je morao da otkaže još pet nastupa i turneju će nastaviti u septembru, saopštio je danas njegov agent.

Muzika ponedeljak 18.06. 15:39 Komentara: 3
strana 1 od 1299 idi na stranu