Grupa "Krenberiz" najavila posledni album sa Dolores O'Riordan

Irski rock bend "Krenberiz" najavio je da će početkom iduće godine objaviti studijski materijal na kojem su radili pre smrti pevačice Dolores O'Riordan, dok bi krajem ove godine trebalo da izađe reizdanje debitantskog albuma iz 1993. godine "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?", koji slavi 25. godišnjicu.

Kultura

Izvor: hina

Subota, 10.03.2018.

15:13

Grupa
Foto: Getty

Reizdanje albuma iz 1993. je trebalo da bude objavljeno ovog meseca, ali je zbog tragičnog događaja stavljen na čekanje, piše Dejli mejl.

Članovi benda Noel i Majk Hogan i Fergal Louer objavili su da su odlučili da dovrše započeto, kao i novi album za koji je Dolores u potpunosti snimila vokale, a na kojem su počeli da rade još prošle godine.

Reizdanje debitantskog albuma će sadržati prethodno neobjavljene materijale uz još neke bonus materijale iz vremena kada je prvenac izašao.

Četrdesetogodišnja pevačica Dolores O'Riordan umrla je u januaru ove godine, a njeno telo pronađeno je u hotelskoj sobi u Londonu, gde je boravila zbog snimanja.

Uzrok smrti trebalo bi da bude otkriven početkom aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: