U inat licemerju: Van Gogh održao akustični koncert u Pančevu

Rok grupa Van Gogh održala je sinoć u Kulturnom centru Pančeva akustični koncert za pamćenje.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

13:36

U inat licemerju: Van Gogh održao akustični koncert u Pančevu

Koncert će ostati upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po energičnoj atmosferi.

Iako navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok benda sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gogh.
Dan pre svih, i to "u inat osmomartovskom licemerju", kako je i glasio najavni slogan koncerta, poznati sastav je napravio vrhunski muzički događaj.

Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju između benda i publike, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi.
Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu mnogobrojnih koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta.

Sinoć smo se uverili da Van Gogh i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno.

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti osveženje za domaću muzičku scenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: