U inat licemerju: Van Gogh održao akustični koncert u Pančevu

Rok grupa Van Gogh održala je sinoć u Kulturnom centru Pančeva akustični koncert za pamćenje.

Podeli

Koncert će ostati upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po energičnoj atmosferi.

Iako navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok benda sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gogh.

Dan pre svih, i to "u inat osmomartovskom licemerju", kako je i glasio najavni slogan koncerta, poznati sastav je napravio vrhunski muzički događaj.

Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju između benda i publike, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi.

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu mnogobrojnih koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta.

Sinoć smo se uverili da Van Gogh i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno.

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti osveženje za domaću muzičku scenu.

Muzika

Slavni šansonjer otkazao pet koncerata

Legenda francuske šansone Šarl Aznavur, koji je 22. maja napunio 94 godine a zbog nedavnog pada i preloma ramene kosti odložio nekoliko koncerata, sada je morao da otkaže još pet nastupa i turneju će nastaviti u septembru, saopštio je danas njegov agent.

Muzika ponedeljak 18.06. 15:39 Komentara: 2

The Kills za B92: "Biće to eksplozivna svirka!"

Njihova priča počinje 2001. godine, kada su se američka pevačica Alison Moshart i engleski gitarista Džejmi Hins upoznali u Londonu i odlučili da nastupaju zajedno. Nedugo potom, svom bendu su dali ime The Kills, pošto im je to "zvučalo kao ime benda koji je mogao da postoji u bilo kojoj deceniji".

Muzika petak 15.06. 13:30 Komentara: 6
strana 1 od 1298 idi na stranu