U inat licemerju: Van Gogh održao akustični koncert u Pančevu

Rok grupa Van Gogh održala je sinoć u Kulturnom centru Pančeva akustični koncert za pamćenje.

Podeli

Koncert će ostati upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po energičnoj atmosferi.

Iako navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok benda sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gogh.

Dan pre svih, i to "u inat osmomartovskom licemerju", kako je i glasio najavni slogan koncerta, poznati sastav je napravio vrhunski muzički događaj.

Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju između benda i publike, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi.

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu mnogobrojnih koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta.

Sinoć smo se uverili da Van Gogh i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno.

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti osveženje za domaću muzičku scenu.

Muzika

Nele Karajlić se vraća na scenu turnejom po Kanadi i SAD

Legendarni rok muzičar dr Nele Karajlić višegodišnje odsustvo sa muzičke scene zvanično prekida predstojećom turnejom po Kanadi i SAD, kao i spotom kojim je spontano zabeležena energična izvedba starog hita Zabranjenog pušenja "Hadžija il bos", saopštili su iz promoterske kuće Long Play.

Muzika petak 16.03. 16:31 Komentara: 6
strana 1 od 1286 idi na stranu