Tradicija: Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine

Grupa "Orthodox Celts" održaće svoj tradicionalni koncert 17. marta u Domu omladine Beograd na Dan Svetog Patrika, a ovoga puta u posebnoj atmosferi s obzirom da, posle 26 godina na sceni, prvi put će u aprilu posetiti Irsku.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

12:30

Tradicija: Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine
Foto: Promo

"Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana", kaže Aleksandar Petrović (Aca Seltik).

U toku tog iščekivanja, kako naglašava, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine.

"To je prostor koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa, da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert", najavio je Petrović.

"Kelti" su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album "Many Mouths Shut" su izdali prošle godine za sopstvenu kuću "O'Celts Records".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: