"Hladno pivo" 26. maja na Kalemegdanu

Najpopularniji hrvatski pank rok bend "Hladno pivo" ove godine obeležava 30 godina rada serijom koncerata, a 26. maja nastupiće na košarkaškim terenima KK Partizan na Beogradskoj tvrđavi.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.01.2018.

14:36

Foto: Youtube Screenshot/Hladno Pivo TV+

Prethodna četiri rasprodata koncerta održali su u beogradskoj Hali sportova, a na Kalemegdanu će pevati svoje najveće hitove sa osam studijskih albuma.

"Svirka na Kalemegdanu biće nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo", poručuje frontmen Mile Kekin.

On je najavio da će "prošetati" od "Džinovskog" pa do "Zatvorenih vrata".

"To će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj", dodao je Kekin.

Pored koncerata, bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji "Hladno pivo - 30 godina - Greatest Hits", koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda.

U svojoj dugačkoj muzičkoj karijeri prošli su put od andergraund boraca do mejnstrima, da bi svakim albumom širili svoje žanrovske okvire.

Na kompilaciji "Greatest Hits" mogu se čuti nove verzije pesama "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj" i "Zimmer Frei", a tu su i ostali hitovi koji su "Hladno pivo" doveli na vrh top lista regiona - "Pjevajte nešto ljubavno", "Tening za umiranja", "Nije sve tako sivo" i druge.

Prava poslastica na kompilaciji je saradnja sa neponovljivom Josipom Lisac sa kojom je Kekin otpevao "Soundtrack za život".

Prodaja ulaznica počinje danas, a samo do četvrtka 1. februara uz jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija besplatno na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: