Muzički album koji svet s nestrpljenjem očekuje

Skoro pet godina od poslednjeg albuma “The 20/20 Experience“, Džastin Timberlejk se ponovo vratio na muzičku scenu sa tri nova singla koja najavljuju novi album “Man of the Woods“.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.01.2018.

15:00

Muzički album koji svet s nestrpljenjem očekuje
foto: screenshot

Singl “Filthy“ uveliko se zavrteo na radio-stanicama, a već je ušao na Bilbordovu top-100 listu. Džastin za novi album kaže da je „moderna amerikana sa prizvukom ritam mašine roland TR-808“. Ovo je takođe i Timberlejkov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rok muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su Neptuns, Timbaland, Kris Stejplton i Ališa Kiz.

Džastin Timberlejk je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mesta gde se nalazi danas. Dva dana nakon predstavljanja novog albuma Timberlejk će održati svoj šou nastup u pauzi Pepsi Superboula u nedelju, 4. februara. Multitalentovani glumac i muzičar Džastin Timberlejk do sada je prodao preko 32 miliona albuma širom sveta, imao je rasprodate arene na svim kontinentima, nagrađen je bezbrojnim nagradama i nominacijama i spada u visoko poštovane ljude u šou-biznisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: