Skaj Vikler za B92 otkriva svoje "18+ tajne" za Novu godinu

Đorđe Miljenović se u 2017. godini predstavio publici sa čak dva albuma, "Sam pao, sam se ubio" i "Amovi". Odlučivši da na neko vreme "penzioniše" Skaj Viklera, umesto hip-hopa, publici je ponudio gitare, rok, bluz i soul.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

12:30

Skaj Vikler za B92 otkriva svoje
Foto: Prinscreen / YouTube

U prednovogodišnjem razogovoru za "B92", Đorđe je napravio kraći osvrt na svoju 2017. godinu, "samom sebi se nasmejao u facu" i upoznao nas sa planovima za "najluđu noć".

Poznato je da si svestran muzičar. Kako je publika doživela tvoj prelaz sa hip-hopa na gitare?

"Nisam baš ni sam siguran. Među mojim drugarima i prijateljima reperima ima fanova i to baš onako iskrenih, sa druga strane, ovi novi albumi su zainteresovali i neku novu publiku što me čini ispunjenim i srećnim."

Da li ćeš se vraćati na stare staze ili se od tebe, u budućnosti, opet može očekivati nešto potpuno novo?

"Biće svega i svačega, i starih staza, i novih i nekih još neprohodanih. Praksa je pokazala da pričom o svojim planovima nedvosmisleno sebi podmetnem nogu na putu do ostvarenja istih. Neka, za sada, sa tim bude upoznata ekipa divnih ljudi sa kojima sam to realizovao ili realizujem."

Gde bi bio da ne nastupaš za Novu godinu?

"Bila je ideja da to bude noć bez buke i ludila, ali onda sam se glasno nasmejao samom sebi u facu!"

Čime ćeš uvesti ljude u Novu godinu?

"Blage veze nemam. Kad god bih pripremio neke liste, uvek me je više vukla publika i njihovo raspoloženje, pa su liste bile beskorisne. Tako će biti i na 'Blaznavac NYE 18+', gde će nam to svima biti iznenađenje. Ali ću, kako je ovo 18+ žurka, pustiti i neke svoje nove pesme koje nisu objavljene do sada, pošto nisu bile za maloletne. Mogu da vam kažem da su i neke tematski u vezi sa Novom godinom i snegom."

Đorđe dodaje da u "najluđoj noći" u Blaznavcu "'svira ploče', kao diplomirani di-džej fakulteta 'Sergej Trifunović'", a publika koja dođe na "Blaznavac NYE 18+" će na ovoj zabavi za punoletne moć da čuje i neke "šta sve možete kad jeste, a ne smete kad niste punoletni" pesme. Ili bar kako sve to izgleda iz njegove perspektive...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: