Iznenada preminuo bubnjar Psihomodo popa Tigran Kalebota

Tigran Kalebota Tigi, bubnjar grupe Psihomodo pop, iznenada je preminuo u ponedeljak u 54. godini, naveo je taj bend na svojoj stranici na Fejsbuku.

Kultura

Izvor: B92, Hina

Utorak, 12.12.2017.

13:30

Default images

"Dragi svi, iznenada nas je napustio naš bubnjar i veliki prijatelj Tigran Kalebota. U prevelikom smo šoku. Molimo za razumevanje, dok ne dođemo k sebi", navodi se u tekstu.

Kalebota je pre 10 dana proslavio 53. rođendan, a juče popodne je javljeno da se odjednom srušio i preminuo. Kalebota je bio jedan od osnivača popularne grupe Psihomodo pop, sa kojom je delio binu od 1983. godine, navode hrvatski mediji.

Kalebota je od 1981. do 1983, sa gitaristom Smiljanom Paradišem Šparkom svirao u grupi Neron, a dolaskom Davora Gobca u bend 1983. godine, grupa Neron je promenila ime u Psihomodo pop.

Kalebota se 1985. kao ton-majstor zaposlio na tadašnjoj Televiziji Zagreb, a 1996. godine dao je otkaz na HTV-u i posvetio se samo grupi. U njoj se, osim sviranjem, bavio i produkcijom i režijom video-spotova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: