"Imam osećaj kao da smo se vratili u najmračniji period devedesetih"

Posle osam studijskih i tri koncertna albuma, članovi Hladnog piva nedavno su objavili i kompilaciju najvećih hitova koja je za njih predstavlja posebno iskustvo zbog saradnje s Josipom Lisac na pesmi "Soundtrack za život".

Kultura

Izvor: 100posto.hr

Četvrtak, 07.12.2017.

12:15

Foto: YouTube screenshot

Bend postoji već 30 godina, a u intervjuu za Dnevni avaz Mile Kekin je istakao da ga najviše plaši brzina kojom vreme ide.

"Osećaj je kao da smo se nedavno našli i počeli da sviramo", rekao je on, prenosi 100posto.hr. Uz sav posao i obaveze, Kekin prati i društvena dešavanja, ali ističe da se trudi da zaštiti svoju decu od svega.

"Trudim se da im objasnim da je trenutno 2017. i da za godinu dana stižu samovozeći automobili, da će se industrija koju poznajemo promeniti, da će mnoga radna mesta nestati, da živimo u svetu koji se tehnološki razvija velikom brzinom i da se tome okrenemo, da što manje budu zaraženi tim virusom netrpeljivosti, mržnje, zločina i svega toga što nas prati od devedesetih pa do danas", objasnio je.

"Imam osećaj kao da je 1992. godina, kao da smo se vremeplovom vratili u najmračniji period devedesetih i, iskreno rečeno, zlo mi je više od toga. Nisam čovek koji voli mnogo da se vraća unazad", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: