Posle kiše dođe sunce: Keša nominovana za Gremi nagradu

Nakon nekoliko godina od skandala i suđenja za bivšim producentom Dr Lukom kojeg je optužila za silovanje, Keša je konačno izdala novi album i priznanja samo stižu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.11.2017.

11:40

Posle kiše dođe sunce: Keša nominovana za Gremi nagradu
foto: getty

Hitmejkerka koja je nekoliko godina pravila pauzu od muzike konačno je dobila priznanje za svoj novi album koji je nominovan za Gremi nagradu.

Novi album "Rainbow" američke pevačice koja se proslavila hitom “Tik Tok“ nominovan je za najbolji pop album godine, a emotivna balada “Praying“ za najbolje solo izvođenje.

Inače, Keša je nekoliko godina pravila pauzu u karijeri zbog suđenja sa bivšim producentom Lukasom Gotvaldom, zvanim Dr Luk. Ona ga je 2014. godine optužila za silovanje i emocionalno zlostavljanje tokom deset godina njene karijere. On joj je uzvratio tužbom tvrdeći da ona i njena majka lažu o zlostavljanju.

Tokom suđenja Keša je imala problema da objavljivanjem nove muzike budući da je Sony posedovao prava na njen rad, odnoso Dr Luk.

Keša prošle godine nije uspela da se oslobodi okova izdavačke kuće Sony, ali je uspela da promeni producenta.

Njen slučaj podstakao je mnoge rasprave na internetu, a Gremi nominacijama fanovi su pokazali su da su i dalje uz nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: