Aerosmit prekinuo turneju zbog zdravlja Stivena Tajlera

Američki rok bend Aerosmit (Aerosmith) je objavio da je prekinuo turneju po Južnoj Americi, jer je frontmen grupe Stiven Tajler morao da se vrati u SAD zbog "neočekivanih zdravstvenih problema".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

08:28

Aerosmit prekinuo turneju zbog zdravlja Stivena Tajlera
GettyImages

U poruci na Tviteru, Tajler nije precizirao o kojim se zdravstvenim problemima radi, ali je poručio svojim fanovima da ne brinu i da se ne nalazi u stanju koje je opasno po život, ali da mora hitno da se time pozabavi, odmori i dobije zdravstvenu pomoć.

Poruka je, dodao je on, upućena svima u Južnoj Americi - Brazilu, Čileu, Argentini i Meksiku, preneo je AFP.

"Veoma mi je žao i osećam se kao da sam vas izneverio. Neću moći da nastavim sa poslednja četiri nastupa na ovoj turneji. Vratio sam se u SAD po naređenju lekara prošle noći", naveo je 69-godišnji pevač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: