I posle 26 godina oni su ponovo "Too Sexy"

Autori velikog hita iz 1991. godine "I’m Too Sexy", grupa Right Said Fred, objavili su na svom Jutjub kanalu novu verziju svoje najpoznatije pesme.

Kultura

Izvor: nme.com

Petak, 22.09.2017.

15:45

I posle 26 godina oni su ponovo
Prinscreen YouTube/RIGHTSAIDFREDUK

Pesma predstvalja takozvani "mešap" (mash up), odnosno miks pesama "I’m Too Sexy" i hita pevačice Tejlor Svift "Look What You Made Me Do".

Braća Fred i Ričard Ferbras su neočekivano dobili pismo zahvalnosti od pevačice, nakon što su joj dozvolili da iskoristi sempl "I’m Too Sexy" u svojoj pesmi.

Onda su odlučili da načine korak dalje, tako što će spojiti dve pesme, tako da se stihovi pesme Tejlor Svift mogu čuti preko originalnog ritma pesme "I’m Too Sexy", u malo nešto drugačijem aranžmanu.

"Sve je bilo gotovo pre nedelju - dve, ali smo se dogovorili da ne pričamo mnogo o ovome, pošto nismo želeli da pesma u međuvremenu negde procuri. Svi koji su radili na ovome su dobro sarađivali i imam samo reči hvale. Bilo je to jedno veoma zahvalno iskustvo i veoma nam je laskalo", izjavio je Ričard Ferbras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: