KC Grad otvara sezonu – magičnim zvukom

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2017.

15:14

KC Grad otvara sezonu – magičnim zvukom

Noema je poznat po svom senzualnom, dubokom i magičnom zvuku koji je jedinstvena mešavina transkulturalne dance muzike, dubby diska i psychodelic house-a kombinovanih u visoko energičnom miksu.

Još od svog prvog DJ nastupa 1997, Noema sarađuje sa imenima od kojih su Apparat, Daniel Wang i Dixon samo neki.

Njegov label, The Magic Movement, obogaćuje svetsku muzičku scenu brojnim transkulturalnim ritmovima, dok je njegov sublabel Magic James zadužen za funky stranu house i disco zvuka.

Od 2010 Noemina zvanična DJ rezidencija je u klubu Wilde Renate, kojeg je Resident Advisor proglasio za jedan od top 10 klubova u Berlinu. Domaću podršku na ovoj žurci Noema-i će pružiti jedan od rezidenta KC Grad i organizator Midnight Orient žurki - As Smooth As.

Karte za ovaj događaj možete kupiti na samom ulazu i cena karte će iznositi 400 din.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: