Nadežda Dimitrijević: "Muzika kao inspiracija"

Nadežda Dimitrijević, model, PR menadžer i DJ ovog leta pušta muziku na hrvatskom primorju. Nadezdu je angažovao prestižni bar & restoran Moro Beach Stupe koji se nalazi na malom ostrvu Stupe blizu Korčule. Posetioci ovog restorana svakoga dana uživaju u setovima i muzici koju Nadežda posebno bira za dnevne i večernje prilke.

Podeli
Foto: Sonny Salatović
Foto: Sonny Salatović

Letnja bezbrižnost, netaknuta priroda, azurno plavo more i vrhunska gastronomija uz njenu muziku učinili su odmor nezaboravnim svetskom džet setu koji brodovima dolazi na ostrvo.

Nadežda po drugi put nastupa na Moro Beach Stupe, a jedinstven spoj elektronskog zvuka sa primesama kultnih hitova šaraju njenim setom i čine njen već jedinstven stil.

"Drago mi je što imam priliku da spojim posao i zadovoljstvo na ovom prelepom ostrvu, biseru Jadrana ali i da svojom muzikom doprinesem užitku svih gostiju. Slučajnosti ne postoje, sav trud i ljubav koji ulažem u ono što radim doveli su do toga da spojim nekolko stvari u jedno: posao, ljubav prema muzici, letovanje i provod s prijateljima i porodicom. Radeći na koncertima sa velikim svetskim izvodjačima, razgovarajući sa njima, stekla sam veliko iskustvo, koje mi je dalo inspiraciju za izgradnju sopstvenog stila, ali i mogućnost da publici približim alternativnu scenu", kaže Nadežda.

Foto: Bojana Janjic
Foto: Bojana Janjic

Nakon veoma uspešno završenih koncerata u Beogradu i Dubrovniku, Kizaje Džons i Bibel Žilberto, na jesen već sprema seriju koncerata u okviru Musicology barcaffe sessions, gde radi kao PR menadžer.

Kako kaze, "uvek se nadje vemena za emociju koja vapi za stvaranjem i učenjem. Smatram da je svaki posao izazov, koji pokrece moždane ćelije, a prepeka je preduslov za uspeh. Modeling i muzika su joj inspiracija.

Nadeždu ćete već u avgustu moći da slušate u poznatim beogradskim klubovima i u klubovima po regionu, a predstoje joj i modna dešavanja, u kojima aktivno učestvuje kao model.

Muzika

KC Grad otvara sezonu – magičnim zvukom

Leto se bliži kraju, a KC Grad u petak 1. septembra od 21.00 ulazi u novu, devetu sezonu, čiji početak će obeležiti Midnight Orient žurka na kojoj će gostovati berlinski DJ Noema, koji u Beograd dolazi nakon svog nastupa u Istanbulu.

Muzika četvrtak 31.08. 15:14 Komentara: 1

Vasović: Ćerka mi pomaže oko pesama Eve Braun

Posle tri godine vraćamo se u Beograd, koncertom na kojem ćemo svirati hitove zbog kojih nas ljudi toliko vole, izjavio je za Tanjug Goran Vasović - Vaske, lider bečejske grupe Eva Braun koja će 7. septembra održati humanitarni koncert u beogradskom Domu omladine.

Muzika četvrtak 24.08. 09:30 Komentara: 4
strana 1 od 26 idi na stranu