Nadežda Dimitrijević: "Muzika kao inspiracija"

Nadežda Dimitrijević, model, PR menadžer i DJ ovog leta pušta muziku na hrvatskom primorju. Nadezdu je angažovao prestižni bar & restoran Moro Beach Stupe koji se nalazi na malom ostrvu Stupe blizu Korčule. Posetioci ovog restorana svakoga dana uživaju u setovima i muzici koju Nadežda posebno bira za dnevne i večernje prilke.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

19:06

Nadežda Dimitrijević:
Foto: Sonny Salatoviæ

Letnja bezbrižnost, netaknuta priroda, azurno plavo more i vrhunska gastronomija uz njenu muziku učinili su odmor nezaboravnim svetskom džet setu koji brodovima dolazi na ostrvo.

Nadežda po drugi put nastupa na Moro Beach Stupe, a jedinstven spoj elektronskog zvuka sa primesama kultnih hitova šaraju njenim setom i čine njen već jedinstven stil.

"Drago mi je što imam priliku da spojim posao i zadovoljstvo na ovom prelepom ostrvu, biseru Jadrana ali i da svojom muzikom doprinesem užitku svih gostiju. Slučajnosti ne postoje, sav trud i ljubav koji ulažem u ono što radim doveli su do toga da spojim nekolko stvari u jedno: posao, ljubav prema muzici, letovanje i provod s prijateljima i porodicom. Radeći na koncertima sa velikim svetskim izvodjačima, razgovarajući sa njima, stekla sam veliko iskustvo, koje mi je dalo inspiraciju za izgradnju sopstvenog stila, ali i mogućnost da publici približim alternativnu scenu", kaže Nadežda.
Foto: Bojana Janjic
Nakon veoma uspešno završenih koncerata u Beogradu i Dubrovniku, Kizaje Džons i Bibel Žilberto, na jesen već sprema seriju koncerata u okviru Musicology barcaffe sessions, gde radi kao PR menadžer.

Kako kaze, "uvek se nadje vemena za emociju koja vapi za stvaranjem i učenjem. Smatram da je svaki posao izazov, koji pokrece moždane ćelije, a prepeka je preduslov za uspeh. Modeling i muzika su joj inspiracija.

Nadeždu ćete već u avgustu moći da slušate u poznatim beogradskim klubovima i u klubovima po regionu, a predstoje joj i modna dešavanja, u kojima aktivno učestvuje kao model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: