Objavljene nominacije za najbolje muzičke spotove u 2017.

U utorak su objavljene nominacije za MTV-jeve Video Music Awards koje se svake godine dodeljuju najboljim muzičkim spotovima, piše Billboard.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 30.07.2017.

13:30

Objavljene nominacije za najbolje muzičke spotove u 2017.
Foto: Youtube screenshot

Reper iz Komptona Kendrik Lamar osvojio je osam nominacija, dok su Keti Peri i D'Vikend sakupili po pet nominacija.

Lamar je zahvaljujući spotu za pesmu “Humble” između ostalog obezbedio sebi nominacije u kategorijama za najbolji spot, najbolji hip hop video i najboljeg izvođača godine. Kategorije ove godine nisu podeljene po polovima, već se muški i ženski izvođači takmiče međusobno.

Ove će godine prvi put biti dodeljena nagrada u kategoriji “Borba protiv sistema”. Spotovi koji će biti nominovani u toj kategoriji po pravilima treba da ukazuju na neki oblik društvene nepravde. Obožavaoci će ove godine odlučivati o pobednicima u čak osam kategorija, uključujući i one za najbolji spot godine, izvođača godine i saradnju godine. Nominacije u kategoriji za najbolju pesmu leta, za koju se glasa putem društvenih mreža, biće objavljene kasnije.

Dodela MTV-jevih muzičkih nagrada će biti održana 27. avgusta u dvorani “The Forum” u Inglvudu u Kaliforniji.

Celokupnu listu nominovanih izvođača u svim kategorijama možete videti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: