Džez pevačica Karo Emerald prvi put u Beogradu

Holandska pop i džez pevačica Karo Emerald nastupiće 27. februara u Hali sportova na turneji "Emerald Island", najavio je danas organizator "Hartists".

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.07.2017.

18:30

Džez pevačica Karo Emerald prvi put u Beogradu
GettyImages

Kako organizatori najavljuju, Emerald je pevačica predivnog glasa koja je spojila u svojoj muzici "balrum" džez sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po izvanrednim živim nastupima.

Karo Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...

Producenti Jan van Viringen i David Sreurs, kao i kanadski autor Vinsent Deđorđo najviše su zaslužni za karijeru Karo Emerald.

Videvši njen džezi vokal kao savršen za pesmu "Back It Up", dali su joj 2007. godine šansu koju je Karo prihvatila i time obezbedila sebi proboj na muzičkoj sceni koji je i zaslužila.

Pesma "Back It Up" našla se dve godine kasnije na njenom debi albumu "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", a privukla je pažnju javnosti već od prvog emitovanja.

U martu ove godine izdala je EP "Emerald Island" na kojem se nalazi šest numera inspirisanih muzičkim žanrovima iz peddesetih i šezdesetih godina.

Ovo izdanje objavljeno je povodom "Emerald Island Tour", najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Karo Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: