Jubilarni 15. Beer Fest od 16. do 20. avgusta na Ušću

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope i ovog leta će, od 16. do 20. avgusta, na Ušću ugostiti više od pola miliona posetilaca.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

12:54

Jubilarni 15. Beer Fest od 16. do 20. avgusta na Ušću

Ulaz će biti besplatan i ove godine, a na otvaranju će nastupiti poznati britanski elektro sastav Asian Dub Foundation (ADF), koji neguje miks rapcore i dub zvuka pod snažnim uticajem punk-rock kulture i tradicionalnih ritmova.

Ljubitelji domaćeg zvuka moći će da čuju Riblju Čorbu, koja trenutno priprema novi album.

„Nama je jako imponovalo, kada je publika Beer Festa naš nastup proglasila za najbolji“, rekao je Bora Čorba. „Posebna draž ovog festivala je u atmosferi, koju pored bendova, stvara i divna publika i veoma profesionalna organizacija. Zato i traje tako dugo“.

Festival se organizuje uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Turističke organizacije Beograda.

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta biće organizovano niz događaja, gde će posetioci moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, a na samom festivalu će biti organizovana i Prva međunarodna razmena pivskih suvenira, gde će posetioci moći da vide najzanimljivije kolekcije iz čitavog sveta. U saradnji sa Udruženjem srpskih kolekcionara, na Ušću će se okupiti kolekcionari iz preko 20 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: