Rambo Amadeus 1. juna na Zidiću ispred Doma omladine

Rambo Amadeus i Larska održaće kraći nastup u četvrtak 1. juna u 13 časova, na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, u okviru promocije predstojećeg Arsenal Festa 07 u Kragujevcu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2017.

17:08

Rambo Amadeus 1. juna na Zidiću ispred Doma omladine
Foto: Milan Josipoviæ

Legendarni Rambo će na "Zidiću" samo nagovestiti šta se može očekivati od njega na Gardenu, 24. juna završne treće večeri Arsenala, kada sviraju i Kralj Čačka, Damir Urban, Goblini...

Serija mini koncerta "Arsenal na Zidiću DOB-a" prilika je da Beograđani upoznaju Larsku, mladu alternativnu trojku sa dva basa i bubnjem, koja nastupa i 23. juna na Garden Stage-u, druge večeri Arsenala, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge.
Bend Larska
Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) pojačani Hornsman Coyote-om i Epilog prošlog četvrtka su započeli nastupe na Zidiću, i najavili time Arsenal Fest 07, na kome 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: