Švedska grupa ABBA se okuplja nakon više od 30 godina

Švedska grupa ABBA ponovo će se okupiti, a čuveni kvartet će 34 godina nakon posljednjeg javnog nastupa ostvariti "novo digitalno iskustvo" u 2018. godini.

Kultura

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 27.10.2016.

21:35

Švedska grupa ABBA se okuplja nakon više od 30 godina
Foto: AVRO / Wikimedia Commons

Članovi grupe Agneta Faltskog, Bjorn Ulveus, Beni Anderson i Ani-Frid Lingštad sarađivaće sa Sajmonom Fulerom, autorom šou emisije "American Idol".

"Istražujemo novi tehnološki svet, s virtualnom stvarnošću i veštačkom inteligencijom, što će nam omogućiti stvaranje novih oblika zabave i zadovoljstva koja pre nismo mogli ni da zamislimo", izjavio je Fuler.

Tokom svoje 30-godišnje karijere, Fuler je bio menedžer pevačicama Eni Lenoks i Ejmi Vajnhaus, bendu Spajs grls, engleskom fudbaleru Dejvidu Beckamu, teniseru Endiju Mareju, vozaču F1 Luisu Hamiltonu i pobjednicima Američkog idola (Keli Klarkson, Keri Andervud i Dejvid Kuk).

Grupa ABBA čiji su hitovi "Waterloo", "Dancing Queen“ i "Take A Chance On Me“ bili planetarno popularni, razišla se 1982. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: