Brand New Heavies otvara Musicology festival

Džez, fank i soul britanska atrakcija The Brand New Heavies nastupiče 5. i 6 oktobra u Bitef Art Cafeu na otvaranju muzičkog festivala Musicology, najavili su iz organizacije festivala.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2016.

10:42

Brand New Heavies otvara Musicology festival

Ovo je drugo izdanje festivala koji ima za cilj da okupi najveće zvezde džeza, soula, fanka i bluza u Beogradu. Miša Reljić, direktor festivala istakao je da je želja organizatora da na festival dovedu izvođače na koje je Musicology publika prethodne dve godine najviše reagovala.

"Ponovo nam dolaze The Brand New Heavies i Gregory Porter. Ove godine smo više nego ikada osluškivali i pitali publiku koga bi želeli da čuju, na sad već svom festivalu, jer se zajedno borimo za opstanak kvalitetne muzike. Uz njihovu pomoć i predloge, stigli smo do imena poput Jose James, Meshell Ndegoncello i Hindi Zahra, koji će prvi put nastupiti u Srbiji", kaže Miša Reljić.

Samo dve nedelje posle otvaranja u Bitef Art Cafeu 25. i 26. oktobra na istom mestu nastupa najcenjenija fado pevačica današnjice, Cristina Branco. Sledećeg meseca 13. i 14. novembra u Begrad dolazi Jose James dok će prvi misicology koncert u 2017. godini pripasti Hindi Zahri.

Prolećni deo festivala obeležiće Gregory Porter 20. i 21. aprila na sceni Bitef Art Cafea. Za kraj festivala 26. aprila zakazan je nastup Meshell Ndegeocello. Karte za sve koncerte, kao i komplet karata za čitav festival, mogu se pronaći na prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, ali i online putem opcije print at home na obe prodajne mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: