Springstin opet oborio svoj rekord u dužini koncerta

Brus Springstin i njegov E strit bend ponovo su noćas oborili svoj rekord po dužini nastupa u SAD pošto su svirali četiri sata na stadionu Metlajf u Nju Džersiju.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Prethodni rekord Springstin je zabeležio prošlog četvrtka na istom stadionu kada je s bendom svirao tri sata i 59 minuta.

Springstin je publici rekao da su tri njegova poslednja koncerta u Nju Džersiju, državi u kojoj je rođen, bila "najprijatnija".

Najduži nastup Bos je imao u Helsinkiju 2012. godine - četiri sata i šest minuta.

Muzika

"Koncerti u galeriji" u Italijanskom institutu

Kulturni centar Beograda će u septembru i oktobru, tokom priprema i trajanja 56. Oktobarskog salona - najznacajnije izložbe savremene vizuelne umetnosti u Srbiji, ciklus "Koncerti u galeriji", koji se redovno svakog ponedeljka uveče odvija u KCB-u, organizovati u Italijanskom institutu za kulturu.

Muzika utorak 30.08. 10:26 Komentara: 0

Besplatno putovanje oko sveta

Malo toga može nadmašiti iskustvo putovanja po dalekim mestima. No, da li je baš uvek neophodno da ustajete iz fotelje da biste čuli šum talasa, vetra ili videli zalazak sunca iznad okeana?

Muzika nedelja 28.08. 16:36 Komentara: 1

Večeras Noć muzike na Tašmajdanu

Regionalna dečja filharmonija u kojoj svira 80 mladih vrhunskih izvođača, pod dirigentskom palicom Bojana Suđića, nastupiće večeras na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu, u muzičkom spektaklu Noć muzike.

Muzika petak 26.08. 09:53 Komentara: 4
strana 1 od 32 idi na stranu